Дедо Мраз доцни поради гужвата во сообраќајот

Loading...

Овој  дедо Мраз дефинитивно заглави во сообраќајот!Граѓаните на Зеница ги изненадило движењето на запрежна кола управувана од дедо Мраз, како по улиците низ градот  така и на кружните токови. Граѓаните со задоволство го поздравиле потегот на дедо Мраз со свирење на сирените од автомобилите, а ниту минувачите не останале памногушни па го поздравиле со аплауз.Граѓаните на Зеница ги изненадило движењето на запрежна кола управувана од дедо Мраз, како по улиците низ градот  така и на кружните токови. Г

loading...
Loading...