Демант од Владата дека е поништена одлуката на општина Бутел

Loading...

Владата на Република Македонија денеска ги демантира информациите дека синоќа одржала седница и дека е поништена одлуката на општина Бутел за изградба на крстот.-Во целост ги демантираме дезинформациите кои се појавија во некои медиуми дека наводно Владата донела одлука со која што наводно се поништила одлуката на општина Бутел за изградба на крстот.Тоа е тотално неточно и невистинито. Владата нема донесено таква одлука, ниту пак вчера има одржано седница, стои во соопштението од Владата.-Во целост ги демантираме дезинформациите кои се појавија во некои медиуми дека наводно Владата донела одлука со која што наводно се поништил

loading...
Loading...