Десет судари за 10 минути: Ова е убедливо најлошиот возач

Loading...

Полицијата ја објавила снимката од сигурносната камера која прикажува возач кој се обидува да излезе од паркинг место. Тоа на крајот му успеа, но со огромни проблеми….Откако снимката беше објавена возачот многу брзо ја доби титулата најлош возач во Кина.
Неговото мачење траеше цели 10 минути во кои на 10 наврати го изгреба и удри автомобилот кој бил паркиран до него.
После направената штета возачот си заминал од местото на несреќата. Подоцна го фатила полицијата, а на крајот излегло дека се работи за студент. Тој возачка дозвола добил 4 години порано, но поради обврски со студиите во тој периот, скоро и да не седнал зад воланот. 

Откако снимката беше објавена возачот многу брзо ја доби титулата најлош возач во Кина.
Неговото мачење траеше цели 10 минути во кои на 10

loading...
Loading...