Дете се бори за живот по пад од седми кат

Loading...

Телефонски кабел му го спаси животот на 4-годишно дете кое паднало од седми спрат на зграда во скопски Аеродром, пренесоа медиумите.Станува збор за дете кое паднало од прозорецот откако било оставено само бидејќи мајка му отишла во банка да плати сметки.
Според очевидци, падот на детето го ублажил телефонски кабел и гранки од дрво на кои се заплеткало. По падот детето ја изгубило свеста, но потоа ги отворило очите и почнало да плаче довикувајќи ја мајка му.
Во моментов е на Карил во животно загрозувачка состојба. Има повреди на градниот кош и карлицата.Станува збор за дете кое паднало од прозорецот откако било оставено само бидејќи мајка му отишла во банка да плати сметки.
Според очевидци,

loading...