Девојче одлучило на уличниот свирач да му даде паричка, а тогаш се изненадило како никогаш во животот!

Loading...

Ова девојче се шетало низ градот и му се допаднала музиката на уличниот свирач.Затоа одлучила да му фрли паричка.
Но, ја дочекува вистинско изненадување!
Погледнете зошто ова видео стана вистински хит на Јутјуб!Затоа одлучила да му фрли паричка.
Но, ја дочекува вистинско изненадување!
Погледнете зошто ова видео стана вистински хит на Јутјуб

loading...
Loading...