Девојче побарало од капетанот на такнерот да затруби: Откако го сторил тоа, многу се покајала!

Сите деца, сакаат да слушнат кога возачот на камионот или возот ќе затруби со сирената…Така и ова девојче, го замолило капетанот на траектот да затруби, но добила повеќе отколку што очекувала…
Погледнете:
Girl signalize to tanker driver to horn by ludodobolaТака и ова девојче, го замолило капетанот на траектот да затруби, но добила повеќе отколку што очекувала…
Погледнете:

Пронајдете не на следниве мрежи: