Девојченце се трогна од тагата на пингвин од цртан филм, па дури и плачеше…

Како да останете ладни на бебе со големи очи бидејќи е раздвоено од родителите?Многумина ги погоди таа глетка од цртаниот филм The Chipmunk Adventure, па така и нејзе…
Кутроро девојче леело солзи додека ја слушало песната со која јунаците во цртаниот филм го тешат кутрото бебе, а емоциите ја преплавија кога семејството повторно се соединило со среќен крај.

Многумина ги погоди таа глетка од цртаниот филм The Chipmunk Adventure, па така и нејзе…
Кутроро девојче леело солзи додека ја слушало пе

Пронајдете не на следниве мрежи: