Девојките со овој „проблем“ го имаат НАЈДОБРИОТ секс и НУЛА проблеми со оргазамот

Loading...

Повеќето девојки кои се мачат поради влакната на нозете  кои упорно се враќаат и не им даваат мира- имаат и една голема предност за која воопшто не се свесни.Девојките кои имаат  проблем со појачана влакнетост не можат да си допуштат да го заборават терминот за депилација за да не се најдат во незгодна ситуација поради влакната, но оваа вест  би можела да ги орасположи.
На нашето тело се наоѓаат  два вида на влакна: меки и  тврди. Меките влакна, како што кажува и самото име се деликатни и не реагираат на хормоните. Тврдите влакна, од друга страна, се главно долги, густи и темни. Овие влакна се менуваат на основа на нашите хормони.
Но, како  ова се одразува на сексуалниот живот?
Според студијата објавена во списанието „ The journal of sexual medicine“, жените кои се борат со  појачана влакнетост имаат повеќе успех во кревет и поинтензивно доживуваат оргазам.
Оние, имено, имаат поголемо ниво на машки хормони, тестостерон, на кој реагира и клиторисот па не им е потребна  дополнителна стимулација, а оргазмите  им се подолги и посилни.Девојките кои имаат  проблем со појачана влакнетост не можат да си допуштат да го заборават терминот за депилација за да не се најдат во незго

loading...
Loading...