ДиКаприо откри: Од ова видео добил инспирација за една од сцените во „The Wolf Of Wall Street“

Loading...

Леонардо ДиКаприо откри кое е видеото кое го инспирирало за една од сцените во филмот!Додека се подготвувал за улогата на Џордан Белфорт, Леонардо  барал инсипрација од многу места. 
Тој се обидувал дури и на Јутјуб да најде инспирација…
Притоа, тој откри кое е видеото кое го инсирирало за една од сцените во филмот.
Имено, станува збор за сцената во која Белфорт комплетно губи контрола над своето тело, како резултат на наркотични средства што ги користел. Поради тоа, тој се влече по земја обидувајќи се  да стигне до својот автомобил. 
Во продолжение погледнете ја сцената од филмот…

 
 

Исто така имате можност и да го погледнете видеото од кое тој се инспирирал, станува збор за видео насловено како  Drunkest Guy in the World.
 
Додека се подготвувал за улогата на Џордан Белфорт, Леонардо  барал инсипрација од многу места. 
Тој се оби

loading...
Loading...