Дивеење и хаос по примерот на Зоран Заев

Loading...

Заев продолжува да шири немири и  хаос во државатаГрупа албанци од Чаир кои се против изградбата на крстот во Бутел поставија шатори и го окупираа просторот за изградба како што тоа го сторија СДСМ и Заев пред Владата.
По налог на Спасовски од СДСМ  полицијата се повлече, албанците го пробија безбедносниот  периметар и запленија дел од барикадите и палмите поставени во тој простор.Група албанци од Чаир кои се против изградбата на крстот во Бутел поставија шатори и го окупираа просторот за изградба како што тоа го сторија СДСМ

loading...
Loading...