Дневен хороскоп за 15.03.2013

Loading...

Овен
Можете лесно да се заплеткате во мрежа од различни патишта и идеи, поготово ако размислувате долгорочно. Премногу сте чувствителни и несигурни, па затоа обидете се да избегнете долгорочни обврски кои денес ќе ви бидат понудени, затоа што нема да бидете во можност да ги исполните како што треба.
Бик
Започнува период во кој вашите шанси за напредок се зголемуваат, па затоа фрлете се на работа и покажете им на сите околу вас колку навистина вредите. Имате можност да направите одлични работи, немојте да се срамите.
Близнаци
Самодовербата ви е на високо ниво, па затоа ако нешто мислите дека е во ред, тргнете по тој пат и вашето …
 
 
Повеќе на следниов ЛИНК
 
 Овен
Можете лесно да се заплеткате во мрежа од различни патишт

loading...