Доаѓа жената од работа возбудена и одма кажува на мажот….

Loading...

Доаѓа жената од работа возбудена и одма кажува на мажот….Доаѓа жената од работа возбудена и одма кажува на мажот дека имала необична глетка на работа.- Знаеш ли кај мене еден човек на работа се соблече и на градите истетовирал сонце, на стомакот една убава месечина, и најважното, мажу мој, на пенисот напишал Александар Македонски.А овој скептик рекол:- Што има толку интересно тука, а?- Абе па на твојот не можеш ни АЦЕ да напишеш.Доаѓа жената од работа возбудена и одма кажува на мажот дека имала необична глетка на работа.- Знаеш ли кај мене еден човек на работа се собл

loading...
Loading...