ДОБИЛА ШАМАР ПОРАДИ КРАТКОТО МИНИ: Водителка нападната од гостин во студиото!

Алик Малик (24) бил толку незадоволен со комбинацијата која ја одбрала за големото финале на натпреварот за пеење, па станал од своето седиште и почнал да и се заканува и да ја напаѓа.Индијската водителка и глумица Гуахар Кхан добила и шамар во текот на снимањето на телевизиското шоу бидејќи на мажите во публиката не им се допаднал нејзиниот избор на облека.
Алик Малик (24) бил толку незадоволен со комбинацијата која ја одбрала за големото финале на натпреварот за пеење, што станал од своето седиште и почнал да и се заканува и да ја напаѓа.
„Како муслиманка не би смеела да носи толку краток фустан“,и  објаснил на полицијата во Мумбаи за своите причини за постапката која ја направил. Потоа бил уапсен и обвинет за напаѓање.
Надлежните сеуште треба да разјаснат како напаѓачот успеал да се пробие низ силната мерка на сигурност. Имено, во студиото имало 2.500 луѓе и 250 чувари кои не успеале да го спречат во она што го наумил.  
Погледнете го видеото…

 
Индијската водителка и глумица Гуахар Кхан добила и шамар во текот на снимањето на телевизиското шоу бидејќи на мажите во публиката не им се допадн

Пронајдете не на следниве мрежи: