Добриот љубовник не прави ВАКВИ грешки!

Тажно е кога за убави работи треба само малку, а човекот не сака ни да се потруди. Тоа е случај со мажите во креветот. Оправдувања едноставно не постојат. Во ред, одмор, работа, болест и слични објаснувања често се оправдани, но не секогаш. Сексот е уметност која не смее да биде рутина.Сакаш да се сексаш со мене?
Нема ништо привлечно во такво прашање упатено на жена која е згодна. Добриот љубовник не прави такви грешки, туку без директно прашање знае да го добие тоа што го сака.
Раката вака, а ногата така
Секој оган се гаси ако не го распалуваме. Причина за тоа е  работите кои на почетокот биле многу возбудливи и топли е тоа што не сте знаеле што да очекувате. Доколку сакате да го одржите оганот меѓу вас, погрижете се  повремено да внесувате по некој новитет во вашиот кревет.
Механички секс
Повеќето жени се сложуваат дека механичкиот секс без чувства е досаден. Секоја жена заслужува труд и почитување и во креветот. Тоа значи дека секој секс не мора да биде нешто што ќе ви го помати разумот, но потрудете се барем еднаш во неделата да си дозволите на себе и на неа нешто посебно, бидете љубовник од нејзините соништа.

Романтиката не е за мене
Ако сакате вашата партнерка да биде задоволна со вас, едноставните романтични гестови ќе бидат доволни да ви се предаде во целост. Пратете и љубовна порака во која ќе напишете нешто убаво, нежно а воедно и страствено.
Секој ден на на истиот кревет
Ако вашата партнерка го запамтила секој агол на вашата соба и секој звук на федерот, време е малку да ја промените локацијата. Дадете и топли моменти по тушот, во автомобилот, на тераса, во шума…можностите се бесконечни.
Заветот на мочење
Претераното повторување на исти фрази и зборови станува досадно. По некое време, двајцата можете да бидете молчеливи и едноставно да не знаете за што би разговарале. Правиот избор на зборови кон жена има добар ефект.
Не сум тип за новитети
Препуштете се на своите желби и со мислите прејдете на дело. Ако сакате да обновите и да ја зајакнете сексуалната привлечност препуштете се на нови положби, делите ги своите фантазии, менувајте улоги, зачинете го својот сексуален живот. Нека не ве плашат новитетите во кои двајцата ќе уживате.Сакаш да се сексаш со мене?
Нема ништо привлечно во такво прашање упатено на жена која е згодна. Добриот љубовник не прави

Пронајдете не на следниве мрежи: