Дочек на Нова Година во една скопска кафеана…

Loading...

Дочек на новата година во една скопска кафеана. На една маса се собрани лидерите на сите политички парти.На втората се нивните портпароли. На третата маса се заедно високи црковни лица – попови и оџи. Сите се добро расположни, весели и насмеани.Во кафеаната влегуваат Трпе и Цветко. После неколку секунди испитување на атмосферата, Цветко вели:-Очигледно сме залутале… ние двајцата не сме дел од овој виц!На втората се нивните портпароли. На третата маса се заедно високи црковни лица – попови и оџи. Сите се добро расположни, весели и насмеани.В

loading...
Loading...