Додала неколку капки масло во бојата за јајца и ДОБИЛА НЕШТО НЕВЕРОЈАТНО!

Се наближува Велигден и затоа треба да се направат повеќе подготовки. Со овој трик ќе ги израдувате најмилите.Извапцајте ги најубавите јајца и израдувајте ги вашите блиски, а посебно децата. Тие ќе бидат идеални и како подарок!
Погледнете го видеото со упатствата како да ги извапцате јајцата, така што тие ќе добијат прекрасни шари и облици во разни бои.

Овој трик е многу едноставен и евтин!
Извапцајте ги најубавите јајца и израдувајте ги вашите блиски, а посебно децата. Тие ќе бидат идеални и како подарок!
Погледнете го видеото

Пронајдете не на следниве мрежи: