Дојава за бомба во руската Дума

Во зградата на државната Дума, долниот дом на рускиот Парламент, во тек е проверка на просториите по телефонската дојава за бомба, која наводно е поставена во објектот, информираат руските медиуми, повикувајќи се на неименуваниот избор од службите за итни случаи во Москва.– Немаше евакуација, вели истиот извор.
Вработените во службите за вонредна состојба со специјално обучени кучиња ја проверуваат зградата.– Немаше евакуација, вели истиот извор.
Вработените во службите за вонредна состојба со специјално обучени кучиња ја проверуваат згра

Пронајдете не на следниве мрежи: