Доказ дека добрите луѓе сè уште постојат…

Ова видео е само доказ дека добрите луѓе сè уште постојат!Но токму ова видео прави да се запрашаме: Кога последен пат ние сме направиле некому добро? Не мора да е спасување на светот, ете…да помогнеме на некој кој воопшто не го познаваме. Сме направиле ли?
Погледнете го ова видео кое јасно кажува дека светот сепак не останал без добри луѓе.
Но токму ова видео прави да се запрашаме: Кога последен пат ние сме направиле некому добро? Не мора да е спасување на светот, ете…да помогнеме на

Пронајдете не на следниве мрежи: