Вкусни колачиња во облик на јајца? Многу едноставно и прилично брзо, само следете ги овие упатства.Најпрвин направте дупче во јајцата и испразнете ги. Измијте ги под млаз вода и оставете да отстојат во солена вода.
Подгответе тавче за мафини и обложете го со алуминиумска фолија. Во секое јајце ставете малку масло за да се подмачка корупката. Направете го омиленото тесто за пандишпан и со помош на готварска кеса или шприц наполнете ги јајцата (не сосема до врвот) и печете помеѓу 12 до 14 минути на 200 степени.
Извадете ги од рерна, оставете малку да се оладат, а потоа излупете ги колачињата.Најпрвин направте дупче во јајцата и испразнете ги. Измијте ги под млаз вода и оставете да отстојат во солена вода.
Подгответе тавче