Доктори се УБИЕНИ затоа што во вакцините пронашле ензим што предизвикува рак?!

Loading...

Доктори кои неодамна се убиени во Флорида, имале една заедничка работа: откриле дека ензимот наречен нагалаза намерно се додава во вакцините кои им се даваат на луѓето.Ензимот нагалаза го спречува создавањето на витамин Д во организмот и му оневозможува на организмот преку природен пат да се избори против клетките на ракот.
Ензимот нагалаза го создаваат и клетките на ракот. Тој ензим се наоѓа во големи концентрации кај децата заболени од аутизам. Овој ензим намерно се додава во вакцините за да се намали способноста на организмот да се одбрани од рак или аутизам. Нагалазата го уништува и имунитетот и предизвика дијабетес тип 2.
Со други зборови, докторите не се убиени затоа што пронашле лек за рак или аутизам, туку затоа што имале докази дека во вакцините кои што им се даваат на децата се вметнува ензим кој предизвикува рак и аутизам! Докторите од Флорида сакале да го објават тоа во јавност и затоа се убиени.
Д-р Тед Броер тоа подобро го објаснил кога давал интервју за Hagmann & Hagmann. Треба да се напомене дека имале големи проблеми со емитувањето на тоа интервју и дека д-р Броер се плаши за својот живот откако ги откри тие информации.
Ензимот нагалаза го спречува создавањето на витамин Д во организмот и му оневозможува на организмот преку природен пат да се избори против клетките

loading...
Loading...