Докторка се обиде да му стави инјекција на билдер: Неговата реакција ГИ НАСМЕА ПРИСУТНИТЕ!

Добро знаеме дека децата имаат голем страв од инјекција, но има и постари луѓе на кои им е подобро да бидат болни наместо да примат инјекција.Но, она што ќе го видите во продолжение ги минува сите граници.
На видеото се гледа прилично возрасен и развиен човек, кој треба да прими вакцина.
Неговата реакција не ја изненади само докторката, туку и останатите кои беа присутни во ординацијата.
Погледнете и уверете се сами:
Но, она што ќе го видите во продолжение ги минува сите граници.
На видеото се гледа прилично возрасен и развиен човек, кој треба да прими в

Пронајдете не на следниве мрежи: