Докторот му го засече вратот, а она што потече ќе ви го ЗГАДИ ЖИВОТОТ

Рејмонд  имал циста на вратот повеќе од десет години, која повремено се воспалувала, но таа во една прилика се инфицирала па морал на доктор.Човекот познат само под името Рејмонд имал циста на десната страна на вратот повеќе од 10 години, а потоа одлучил да ја отстрани. Иако за помош се обратил кај стручни хирурзи, за време на самото чистење цистата пукнала  и од нејзе истекол гној.
Цистата повремено ќе му се воспалела, па тогаш земал антибиотици и работите набрзо се враќале во нормала. Но, таа одеднаш се инфицирала и било неопходно хируршко чистење.
Операцијата ја правел доктор Џон Гилмор, пластичен хирург од Далас.
„Оваа циста ќе биде со големина на праска кога ќе завршиме со неа“, изјавил докторот во видеото кое се појавило на интернет.
Докторот почнал полека да ја притиска и да ја цеди цистата, но таа под мал притисок пукнала и од неа истекол жолт гној со неподнослива смрдеа.
Она што овој човек го имал на вратот се нарекува епидермоидна циста. Таа не е канцерогена, често се појавува на лицето, вратот и телото, не боли, а ретко предизвикува проблеми.
Во продолжение пгледнете го видеото.

 
Човекот познат само под името Рејмонд имал циста на десната страна на вратот повеќе од 10 години, а потоа одлучил да ја отстрани. Иако за помош се

Пронајдете не на следниве мрежи: