ДОЛГО ЌЕ ГО ПАМЕТИТЕ свадбениот танц на Елена и Павел. Еве и зошто!

Откако пред две години направиле свадба, Елена и Павел од Охрид одлучиле танцот кој го изиграле на нивната веселба да го споделат со светот.Во истиот е опфатена музика од целиот свет, а зетот и невестата играат неуморно низ рефрените на песните од англиски до индиски јазик.
Класичниот танц беше заменет со весела кореографија, фантастични движења и секако – многу позитивна енергија и раздвиженост во салата.
Погледнете го видеото:Во истиот е опфатена музика од целиот свет, а зетот и невестата играат неуморно низ рефрените на песните од англиски до индиски јазик.

Пронајдете не на следниве мрежи: