Донаторска прилепска вечер за доизградба на црквата Света Петка

Loading...

Донаторската прилепска вечер ќе биде организирана на 3-ти март. Целта е да се доизгради црквата Света Петка.Повод на вечерта е да се соберат прилепчаните кои живеат надвор од градот и да се запознаат со доизградбата на црквата Света Петка.
Влезниците се по цена од 1000 денари.
Сите собрани средства ќе бидат донирани за доизградба на црквата.
Сите детали за настанот погледнете ги ТУКА.Повод на вечерта е да се соберат прилепчаните кои живеат надвор од градот и да се запознаат со доизградбата на црквата Света Петка.
Влезниц

loading...
Loading...