Дошла до КАФЕЗОТ НА ЛАВОТ кој случајно го спасила, а тоа што лавот го направи…

Дошла до КАФЕЗОТ НА ЛАВОТ кој случајно го спасила, а тоа што лавот го направи…Жената која можете да ја видите на видеото е од Колумбија, и го пронашла лавот како младенче во шума, повреден и на граница на смртта. Одлучила да го земе со себе и да се грижи за него додека не закрепне.
Откако лавот заздравел, се одлучила да го предаде на зоолошката градина каде ќе има подобра нега и среќен дом со другите животни.
А што се случило кога отишла да го посети во зоолошката погледнете на видеото.

 
Ќе останете без зборови….
Жената која можете да ја видите на видеото е од Колумбија, и го пронашла лавот како младенче во шума, повреден и на граница на смртта. Одлучила да

Пронајдете не на следниве мрежи: