Дознала шокантна вистина за својот сопруг, по 10 години брак!

Loading...

Сестрите Селина (31) и Енџи (32) се многу блиски цел живот. Меѓутоа големото предавство ги скара и тие не разговарале цели 2 години.
Селина се вљубила во Крег, за кој се омажила и наскоро добила две деца. Но, од првиот момент забележала дека нејзината сестра се однесува чуднo кога е во прашање најзиниот сопруг.
-Крег често одел кај Енџи за да и помогне за нешто, но сметав дека и помага како брат – рекла Селина.
Но всушност, Крег ја изневерувал Селина со нејзината сестра цели 8 години. Тој имал и дете со Енџи.
На почетокот лажеле кој е татко на детето, но набрзо Енџи и признала на својста сестра. Селина била во шок и го оставила Крег, а Енџи не сакала да ја види.
-Неа и простив бидејќи ми е крв, но на Крег не можам да му простам.
Крег по разводот сакал да биде со Енџи, но таа не сакала бидејќи најважно од се и било само да и прости сестра и.Сестрите Селина (31) и Енџи (32) се многу блиски цел живот. Меѓутоа големото предавство ги скара и тие не разговарале

loading...
Loading...