Драмата во Босна продолжува: Се уште не се извадени заглавените рудари!

Loading...

Драмата во Босна продолжува.Рударите повеќе од 6 часа се заглавени во јама во Зеница,.
Имено, до несреќата дојде по слабиот земјотрес кој го погоди регионот, по што рударите остнаале затворени. Спасувачите досега не успале да се пробијат до рударите.Рударите повеќе од 6 часа се заглавени во јама во Зеница,.
Имено, до несреќата дојде по слабиот земјотрес кој го погоди

loading...
Loading...