Драматична средба: Кичевчани очи в очи со мечка!-Видео

Месецов на Илинска Планина, група кичевчани биле соочени со несекојдневно искуство.За време на нивната прошетка во природа се појавила кафеава мечка со која се нашле буквално очи во очи.
За среќа мечката не била агресивна и луѓето не биле нејзина мета, туку истата со голема брзина избегала од нив.
Ова не е прв пат да се појави мечка во оваа околина, минатата година мештаните имаа средба со мечка која трчаше на патот Охрид-Кичево и мечка која си ги пренесуваше своите мали мечиња исто така на овој автопат.
За време на нивната прошетка во природа се појавила кафеава мечка со која се нашле буквално очи во очи.
За среќа мечката не била агресивна

Пронајдете не на следниве мрежи: