„Дуелот“ на Тони Михајловски и Цаци Паковска

Loading...

Да се потсетиме на легендарниот „говор“ на Тони Михајловски кој и беше упатен на Цаци Паковска, која претходно го критикуваше Тони за неговиот изглед. 
Тој во својата емисија „Опуштено“ буквално ја „утепа“ Цаци со ваквиот коментар. 
 
 Да се потсетиме на легендарниот „говор“ на Тони Михајловски кој и беше упатен на Цаци Паковска, која претх

loading...