ДУИ најави протест пред темелите на крстот во Бутел

Loading...

Градоначалникот на Чаир, Изет Меџети, денеска попладне ќе протестира во општина Бутел поради осветувањето на крстот во Бутел.Меџити лично ја соопшти информацијата на денешна прес-конференција.
ДУИ ќе протестира во оваа скопска општина, поради незадоволство од поставувањето и осветувањето на камен-темелникот на крстот во Бутел.
Според неофицијалните информации, партиското членство е мобилизирано и се очекува солидна бројка на присутни граѓани.Меџити лично ја соопшти информацијата на денешна прес-конференција.
ДУИ ќе протестира во оваа скопска општина, поради незадоволство од пост

loading...
Loading...