Две состојки од кујната прават чудо за совршен ПЕДИКИР

Не морате да давате пари  на услуги за педикир за да ги  отстраните задебелувањата  на стапалата. Се што  ви треба го имате во кујната.Блогерката Табита Блупокажала како  можете дома да направите одлична купка за стапала од сода бикарбона и  млеко
 Прво поптопете ги стапалата во сад во кој  сте ставиле две ипол шолји загреано млеко. По неколку минути  кога мртвите клетки ќе се тргнат од кожата, во  рака сипете сода бикарбона и  направете пилинг и потоа повторно потопете ги во млекото и почекајте уште пет минути. Стапалата  ќе ви бидат  меки и  спремни  за сандали.Блогерката Табита Блупокажала како  можете дома да направите одлична купка за стапала од сода бикарбона и  млеко
 Прво попто

Пронајдете не на следниве мрежи: