ЕЈ ШЕКИ, ШЕКИ: Погледнете што се случува кога пејачката ќе му ја погоди песната на шеикот

Изгледа не е лошо да се биде пејачка во арапскиот свет, посебно ако занете да му ја погодите песната на некој богат шеик.Имено, по социјалните мрежи кружи видео на кое се гледа како богат Арап ѝ фрла купи пари на пејачката која му пее на уво.
Убавата пејачка седнала веднаш до шеикот и му испеала песна која многу го погодила, па почнал да се расфрла со пари.
Според она што може да се види на видеото, само тој бил гостин во целиот ресторан, а на неговите помошници им барал пари за да ги фрлаат на пејачката.
Погледнете:Имено, по социјалните мрежи кружи видео на кое се гледа како богат Арап ѝ фрла купи пари на пејачката која му пее на уво.
Убавата пејачка с

Пронајдете не на следниве мрежи: