ЕКСТРЕМНО: Би се обиделе и вие?

Некој си го сфаќа луд животот со самото тоа што ќе скокне на обична трамболина. Меѓутоа, во споредба со овој екстремизам што ќе ви го приложиме, нуди големо ниво на адреналин, кој ќе ви ги „размрда“ чувствтата, а веруваме и отчукувањата на вашето срце. Велат животот е краток и еднаш се живее. Земи или пушти. Погледнете!Велат животот е краток и еднаш се живее. Земи или пушти. Погледнете!

Пронајдете не на следниве мрежи: