Електричен шок: гратис функција на iPhone 5

Loading...

Без разлика дали станува збор за медиумска војна или вистински приказни, iPhone 5 доби огромен број на поплаки во минатиот месец. Причината? Наводно телефонот предизвикувал електрични шокови…Во Кина, 23 годишна жена наводно починала откако доживеала електричен шок од својот iPhone 5, а 30 годишен маж се наоѓа во кома поради истата причина, но овојпат телефонот виновен за тоа бил iPhone 4.
Дознајте како се справува Apple со овие случаи на GSM.mkВо Кина, 23 годишна жена наводно починала откако доживеала електричен шок од својот iPhone 5, а 30 годишен маж се наоѓа во кома поради истата причи

loading...
Loading...