ЕЛВИС Е ЖИВ: Дали оваа снимка конечно ја докажа најпознатата теорија на заговор?

Еден ентузијастичен застапник на теоријата дека Елвис Присли е жив тврди дека може да го докаже тоа со оваа снимка.Имено, Кралот е забележан во својот дом во Грејсленд, како си работи во дворот глумејќи градинар.
Иако ова не звучи уверливо, она што ја крена јавноста на нозе е специфичното движење што тој го прави, односно симболот V, со кој му потврдува на оној кој го снима дека навистина е Елвис.
Според „Елвис-експертите“, Кралот секогаш со малите детали и дава порака на публиката, а освен тоа, сосема се вклопува и неговиот начин на одење.
Скептиците тврдат дека Елвис починал во 1977 година, и дека „глетките“ на Кралот што се појавуваат од време на време се само надеж на фановите.
Сепак, се пошироко е распространета теоријата дека Елвис ја излажирал смртта, заедно со сличните теории според кои живи се и музичарите Тупак Шакур и Мајкл Џексон.
Во продолжение погледнете ја снимката со наводниот Елвис:
Имено, Кралот е забележан во својот дом во Грејсленд, како си работи во дворот глумејќи градинар.
Иако ова не звучи уверливо, она што ја кр

Пронајдете не на следниве мрежи: