Епл со нов изум: иШтикла!

Loading...

Ете и тоа се случи, дојде последната мода во Македонија. Директно од Силиконската и од дизајнерите на Епл ни доаѓа најновиот нивен изум иШтикла (iStikla).
Моделот може да се најде во неколку бои и големини како што можете и да забележите од самата слика.
Пред да се пуштат во продажба истите ке бидат преставени на модната недела во Париз.
Дали овие штикли ќе имаат и некои интересни опции, камера, како и кој оперативен систем ќе биде вграден во нив сеуште не е откриено.
Ете и тоа се случи, дојде последната мода во Македонија. Директно од Силиконската и од дизајнерите на Епл ни доаѓа најновиот нивен изум иШтикла (iS

loading...