Еве каде се објавуваат и печатат материјалите за шарената револуција!

Освен што е е распространета по улиците, шарената револуција се води и во виртуелниот простор.Влијанието врз јавноста се врши на повеќе начини, во зависност од тоа за која целна група станува збор.
Со оглед на тоа дека има повеќе млади во организираните движења против власта, неизоставено е креирањето на страници преку кои полесно ќе се дојде до материјали и информации.
Зборувајќи за материјалите, сѐ повеќе се забележува печатењето маици, изработката на беџеви и друг вид на пропаганден материјал.
На листата се дел од луѓето кои што се задолжени за пропаганда на социјалните медиуми и кои се редовни критикувачи на Твитер под реални и лажни профили, па и сопственици на портали
Откриено е од каде и на кој начин револуционерите нудат материјали за печатење, а наведуваат и места на кои истите можат да се испечатат.
Влијанието врз јавноста се врши на повеќе начини, во зависност од тоа за која целна група станува збор.
Со оглед на тоа дека има повеќе мла

Пронајдете не на следниве мрежи: