Еве како да носите долг фустан со високи потпетици!

Loading...

Сакате да носите долг фустан со високи потпетици? Да се усогласи тоа е малку потешко, но не се плашете.
Имаме неколку совети за вас.Најпрво мора да имате совршена должина на фустанот. Долниот раб на фустанот треба да биде не повеќе од половина сантиметар над земјата. Ако е подолг ќе се влече и ќе ве сопнува, а ако е прекраток, тогаш веќе не може да го наречете макси.
Повеќе на ТЗМ.МКНајпрво мора да имате совршена должина на фустанот. Долниот раб на фустанот треба да биде не повеќе од половина сантим

loading...
Loading...