Еве како да го достигнете врвот во исто време!

Предиграта е најважнаСпоред истражувањето на универзитетот во Тексас, ќе доживеет подобар оргазам ако претходно размислувате за тоа. Па доколку помислите претходно на работи кои ве возбудуваат, на пр.за некоја песна или сеќавање, кога ќе се впуштите во однос, оргазмот ќе биде подобар, советуваат експертите.
Исто така, се препорачува пред самиот однос да флертувате со партнерот, а после неколку часа порано да размислите за работите кои ве возбудуваат. На жената и е потребно повеќе време и предигра за да стигне до оргазам.
Заеднички пат до врвот
Повеќето од мажите можат да стигнат до врвот за неколку минути. Затоа за да се изедначите потребно е да посветите повеќе внимание на предиграта. Така ќе направите можност подеднакво, во исто време да бидете возбудени.
Стимулација на клиторисот, допирот и уживањето се идеална подготовка за врвот. Што повеќе сте возбудени, така подобро ќе реагирате на неговите допири.Според истражувањето на универзитетот во Тексас, ќе доживеет подобар оргазам ако претходно размислувате за тоа. Па доколку помислите претходно на р

Пронајдете не на следниве мрежи: