Еве КАКО ДА ЗНАЕТЕ дека жена ви ве изневерува!

Loading...

Секој кој некогаш бил во сериозна врска знае колку љубомората може да биде опасна. Некогаш љубомората е оправдана, кога саканата личност навистина нешто крие, а некогаш може да биде проекција на сопствените стравови и несигурност. Сепак ако саканата личност почне повеќе време да поминува со својот сартфон, можно е да сте во право.Ако се сомневате дека вашиот сакан или сакана прави нешто што не треба, многу е важно да знаете кога сигналите се доволно силни, па своите сомнежи да можете да ги изнесете без страв. Во спротивно можете да си расипете совршено хармоничен однос со својата несигурност и претерана љубомора.
Погледнете кои сигнали покажуваат дека нешто не е во ред.
Мобилниот телефон го држи подолго време исклучен или не одговара на вашите повици
Откако ќе се јави ќе измисли некоја глупава причина како тоа дека е кај другарка или другар и дека таму нема сигнал. Ова не се деведесетите, сигналот за мобилните телефони е доволно силен и во најзафрлените делови. Дали лаже?
Го носи мобилниот во WC
Ок, поголем број од луѓето во последно време го носат мобилниот со нив во тоалет, но ако не го испушта од раце цело време, тогаш тоа е еден од сигналите дека нешто не е во ред. Прашајте ја/го зошто толку време поминува во тоалет и слободно прашајте со кого си пишува толку ногу. Ако веќе ве изневерува нека почувствува и непријатност.
Мобилниот или е скриен или свртен со екранот надолу
Го крие мобилниот низ станот така што не можете да го најдете илу не можете да виите кога некој и ѕвони или и пишува порака? Кога е со вас го чува мобилниот исклучиво близу до себе или на маса, но со екранот е свртен надолу? Хмм…
Можда е во прашање СЕКСТИНГ?
Бројот на фотографии со вас на социјалните мрежи се намали
Социјалните мрежи се многу важен показател за состојбата на некои личности. По што тоа можете да го забележите? По фотографиите, по видот на музика која ја слуша, по местата каде се гледа со пријателите, но и по други ситници кои само вие ќе ги препознаете. Слободно фрлете се на анализа ако се сомневате, сигурно ќе налтате на некоја неправилност која ќе ви помоне да сфатите дали ве сака или ве изневерува.

 

Батеријата на мобилниот телефон кратко трае
Денешните мобилни телефони можеби имаат супер големи екрани и брзи процесори, но батеријата им е катастрофа. За стандардно користење може да издржи и цел ден, но ако збоуваме за заљубени парови кои не се тргаат од телефонот и кои постојано се допишуваат, тогаш дефинитивно трае помалку. Освен ако е во прашање навистина некое ѓубре од мобилен, во тој случај занемарете го овој дел.
Многу луѓе во мобилен не се запишани под нрмални имиња
Механичар, Бетмен, Пријател, Доктор, Комшија и слични имиња откриваат повеќе отколку што изгледа. Откриваат дека нешто се крие. Ако доволно ја познавате таа личност, тогаш тоа ќе ви помогне дознаете и што крие.
Непријатно и/му е кога го земате нејзиниот/неговиот мобилен
Забележете ја непријатноста во очите на партнерот кога ќе му го земете мобилниот да погледнете колку е часот? Ако доволно добро го познавате својот партнер, ќе забележите непријатност на неговото лице секој пат. Тоа е доволно да знаете дека нешто се случува.
Користи повеќе апликации за допишување
Ок сите сме ги испрбале сите тие апликации за допишување, но ако некој виси често на социјалните мрежи и слични портали за запознавање тогаш тоа е голема фрка. Зошто ја криете својата несигурност? Можеби веќе е време да ја признаете несигурноста и заслужувате искреност во најмала рака.
Често ги менува пасвордите на Фејсбук
Не треба ништо да кажете за ова? Нешто сигурно крие. Кажете му дека ја почитувате неговата приватност и дека нема потреба толку често да ги менува шифрите.
Ако навистина ве изневерува или размислува за тоа, време е да одлучи со кого сака да биде во врска. Притеснете го/ја и немојте да дозволите да си игра со вас. Ако се сомневате дека вашиот сакан или сакана прави нешто што не треба, многу е важно да знаете кога сигналите се доволно силни, па своите сомнежи

loading...
Loading...