Еве како изгледа кога двајца пријатели ќе застанат за прв пат еден спроти друг – ГОЛИ

Дали некогаш сте се запрашале како изгледа  вашиот најдобар пријател без облека? Еве како реагирале некои мажи кои за прв пат го виделе голото тело на своите пријатели.Во едно од последните видеа на пораталот „Buzzfeed“, прикажани се мажи од различни блиски семејни врски, како се соблекуваат еден покрај друг и ги коментираат своите голи тела.
Овој брилијантен обид за укинување на стереотипот за мускулестите тела на мажите и срамежливоста која луѓето ја имаат кога треба да се соблечат пред други луѓе, предизвика многу прашања за тоа зошто луѓето се срамат од своето тело.Во едно од последните видеа на пораталот „Buzzfeed“, прикажани се мажи од различни блиски семејни врски, како се соблекуваат еден покра

Пронајдете не на следниве мрежи: