Еве што ќе се случи доколку промените во рикверц во текот на возење

Многу се прашуваат што ќе се случи на автомобилот со автоматски менувач кога во текот на возење ќе промените во рикверц,а единствено американците се спремни тоа да го испробаат.И тоа не на логичен начин да се вози автомобилот на некој полигон,туку во пристојна брзина од 112 км/ч на прометна улица.
Освен ако е целото видео наместено,а изненадувње е само добрата глума.Во секој случај видеото многу може да изнервира,а резултатот да ве изненади.
Погледнете во видеото:И тоа не на логичен начин да се вози автомобилот на некој полигон,туку во пристојна брзина од 112 км/ч на прометна улица.
Освен ако е целот

Пронајдете не на следниве мрежи: