Еве што мисли поранешната сопруга на Аца Лукас за неговите нови девојки

Loading...

Соња Вуксановиќ не се огласуваше во медиумите откако поднесе документи за развод, но сега реши да проговори.Откако после неа на медиумите пејачот ги претстави Бранислава Пашајлија, а неодамна и  Божана Вуиновиќ како свои девојки, неговата поранешна сопруга не најде зборови за пофалба.
-Тој после мене ќе наоѓа само безвезни девојки. Мене тоа не ми пречи, што има повеќе такви за мене е супер. Јас сум жена која живее со своите одлуки свесно и задоволно. Малку има такви, но јас сум пример. Што се однесува до Аца, тој говори сам за себе. Го живеам својот живот, уживам со децата, патувам и ништо друго не ме интересира,  рекла Соња.Откако после неа на медиумите пејачот ги претстави Бранислава Пашајлија, а неодамна и  Божана Вуиновиќ како свои девојки, неговата поранешна с

loading...