Еве што се случува кога мажите ќе добијат задача да нацртаат вагина!

Loading...

Една жена ги замолила своите машки колеги да нацртаат вагина. Испаднало дека припадниците на посилниот пол не знаат многу за женската анатомија.Елизабет Планк, чија идеја било цртањето, истакнала дека и покрај напредувањето на положбата на жената која е забележано оваа година, мажите не ги знаат ниту основните факти.
„Ова е потешко од она на што се сеќавам“, рекол еден од учесниците.
Дали жените би се снашле подобро во познавањето на анатомијата на мажите?Елизабет Планк, чија идеја било цртањето, истакнала дека и покрај напредувањето на положбата на жената која е забележано оваа година, мажите не ги

loading...
Loading...