Еве зошто руските војници се најсилни на светот!

Руските војници важат за едни од најсилните и најиздржливите на светот.Вака изгледа тестирањето на единиците во водата на Арктикот,не е ни чудо што се руските војници како од челик! Падобранските едициници во ледена вода тренираат и прават исцрпувачки вежби потоа. Дебелиот минус не им пречи воопшто,како ни снегот а ни ледот. 
Вака изгледа тестирањето на единиците во водата на Арктикот,не е ни чудо што се руските војници како од челик! Падобранските едициници во ледена во

Пронајдете не на следниве мрежи: