Еволуцијата на Интернетот од 1990-та до 2011-та

Loading...

Доколку кликнете на следниот линк ќе бидете сведок на една поинаква перцепција за тоа каква беше еволуцијата на Интернетот од 1990-та година, па се до 2011-та. 
Секое обоено кругче дава различна земја од целиот свет. На тој начин можете да видите која земја е на врвот во користење на Интернет услугите, а која земја најмалку го користи. 
Можете ли да ја пронајдете Македонија, во овој анимациски графикон? 
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Доколку кликнете на следниот л

loading...