Факти зошто пивото е подобро од жената…

Loading...

1. Во пивото можеш да уживаш цел месец. 2. Пивото не мораш да го изнесуваш на вечера… 3. Пивото е секогаш влажно. 4. Кога пивото ќе спласне сите грижи ти поминале. 5. Ако го оставиш пивото недовршено нема да имаш болки. 6. Пивото никогаш не доцни. 7. Пивото не се нервира ако побараш друго пиво. 8. Ако пивото е грдо можеш да го скриеш било каде. 9. Етикетата од пивото се вади лесно. 10. Кога одиш во кафе бар си сигурен дека можеш да испиеш барем едно пиво. 11. Пивото никогаш нема главоболка. 12. Кога ќе го испиеш, за шишето секогаш можеш да добиеш некој денар. 13. Пивото верно ќе те чека во кола додека ти шеташ наоколу. 14. Пивото нема да се расплаче ако дојдеш дома со друго пиво. 15.Ако уживаш во пивото на прав начин, главата ќе ти биде секогаш бистра.
16. Поради пиво помладо од 18 години не се оди во затвор. 17. Секогаш си сигурен дека си прв кој го отвора пивото. 18. Не мораш да ставиш гума во уста за да пиеш пиво. 19. Пивото можеш да го пиеш јавно. 20. Флеките од пиво лесно се перат. 21. Пивото не се грижи ако дојдеш дома касно. 22. Ладно пиво е добро пиво. 23. Пивото не мора да го переш за да би имало добар вкус. 24. За отворање на пивото ти треба многу малку напор и време. 25. Ако го промениш пивото не мора да плаќаш алиментација. 26. Убавината на пивото не е површинска. 27. Суштинските квалитети на пивото можеш да ги прочиташ од етикетата. 28. Кога пивото пени знаеш дека нема беснило. 29. Интелектуалните вредности на пивото се небитни. 30. Пивото ќе биде задоволно без разлика на позата во која го пиеш. 31. Ако имаш две пива истовремено не мораш да гледаш на саат.1. Во пивото можеш да уживаш цел месец. 2. Пивото не мораш да го изнесуваш на вечера… 3. Пивото е секога

loading...
Loading...