Фамилијата Ферингер користат технологија за намалување температура наместо медицина

Loading...

Фамилијата Ен Арбор, нашле решение за намалување температура на нивните деца, со користење на технологија.
„Додека работев во тоалетот во подрумот, инсталирајќи го системот за ладење вода, мојата ќерка се дојде со 39,4 целзиусови степени температура. Во тој момент незнаев што да направам, изјавил Фернандо Ферингер.
Ферингер го поврзал системот за вода за ладење на неколку радијатори, на кои ја ставил својата ќерка за да ја намали нејзината температура.
Тврдам дека системот за ладење беше многу потопол од мојата ќерка. Таа  само пушти крик кога косата и беше заплеткана, но и за тоа се погриживме.
Одтогаш, Ферингер редовно користи компјутер за ладење, за да им помогне на болните деца и ги споделува своите знаења со дргите преку својата веб-страница.
„ Јас секогаш се надевам дека кога моите деца ќе се разболат, можам да пробам и со нешто ново’’, рече тој.
 
 Фамилијата Ен Арбор, нашле решение за намалување температура на нивните деца, со користење на технологија.

loading...
Loading...