Фан страната на ФИБА исчезна по „НАПАДОТ“ од страна на македонските гневни фанови

Фан страната на ФИБА исчезна од Фејсбук.Сево ова се случува откако по случувањата на Евробаскетот во Словенија, македонските фанови гневни на чудните одлуки на судиите, се одлучија да ги нападнат сите социјални мрежи на ФИБА, вклучувајќи ја секако и нивната официјална фејсбук страна, која веќе во моментов ја нема.
Се претпоставува дека страната е повлечена откако македонците на неа постирале илјадници коментари и постови, па можно е ФИБА да ја пушти својата страна откако ќе се смират страстите.
„Војната“ не се водеше само на официјалниот фан пејџ на ФИБА на фејсбук, таа истовремено се водеше и на официјалната фан страна на Евробаскетот во Словенија.Сево ова се случува откако по случувањата на Евробаскетот во Словенија, македонските фанови гневни на чудните одлуки н

Пронајдете не на следниве мрежи: