Фатена на дело: Скопјанка ја фати зорт сред бел ден- Погледнете каде најде да се олесни!

Loading...

Изгледа ја фатило зорт па неможела да издржи…Погледнете каде најде да се олесни…

 

Го препознавте местото? Ова е во дворот на Универзитетот Св. Кирил и Методиј…
Видео: press24/sitelПогледнете каде најде да се олесни…

 

loading...
Loading...